Levrek marin mezesi hazılarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, levrek filetosunun ne kadar taze olduğu değil mi? Taze levrek, bu mezeye gerçekten eşsiz bir lezzet katıyor. Ayrıca, marine süresinin uzunluğu da lezzeti etkiliyor, değil mi? 12 saat bekletmek, balığın o asidik sosu iyice emmesini sağlıyor. Son olarak, yanında sunulan zeytin veya turşunun da, mezeye farklı bir tat katacağını düşünüyor musun?
Levrek marin mezesi hazılarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, levrek filetosunun ne kadar taze olduğu değil mi? Taze levrek, bu mezeye gerçekten eşsiz bir lezzet katıyor. Ayrıca, marine süresinin uzunluğu da lezzeti etkiliyor, değil mi? 12 saat bekletmek, balığın o asidik sosu iyice emmesini sağlıyor. Son olarak, yanında sunulan zeytin veya turşunun da, mezeye farklı bir tat katacağını düşünüyor musun?
Cevap yaz