Fırında Kaşarlı Levrek Tarifi ve Malzemeleri
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Fırında Kaşarlı Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Fırında Kaşarlı Levrek, Balık herkes tarafından bayılarak yenilen oldukça besleyici bir besindir. Omega üç açısından oldukça zengin olan balığın her türünün de ayrı, ayrı bir lezzeti vardır. Fırında, tavada ve kızartarak tüketilen enfes balığın biz bugün sizlere fırında kaşarlı olanını yapacağız enfes bir lezzet mutlaka deneyin hadi başlayalım.


Fırında Levrek İçin Gerekli Malzemeleri

  • Kaşar peyniri rendesi
  • 4 adet levrek balığı
  • Bir demet maydanoz
  • Bir büyük boy patates
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • İki tane büyük boy domates
  • İki diş sarımsak
  • Bir çay kaşığı pul biber
  • Üç tane yeşil sivri biber
  • Bir çay kaşığı karabiber
  • Bir tane kırmızı biber
  • Bir çay kaşığı tuz
  • 6-7 tane arpacık soğan

Fırında Levrek Nasıl Yapılır?


Öncelikle balık dışında bütün malzemeleri derin bir karıştırma kabının içine küçük doğrayın. Daha sonra tuzunu, yağını ve tüm baharatları ilave ederek aynı salata karıştırır gibi iyice karıştırın. Bu işlemden sonra da balıkları ister tek kişilik güveç kabı içerisinde ya da fırın tepsisine dizerek aralarına da yapmış olduğunuz karışımı doldurun. İçerisinde sığacak kadar arta kalanını da yan taraflarına koyabilirsiniz. Sonra kabın ağzını alüminyum folyo ile kapatın ve fırına sürün. İçindeki malzeme ve balık piştikten sonra üstünü açın ve kaşar peyniri rendeleyin. Rendelemiş olduğunuz kaşar peyniri iyice eridikten sonra fırından alın ve sıcak, sıcak yanında bol yeşillikli salata ile servis yapın.

Afiyet Olsun.

Fırında Kaşarlı Levrek Yorumları

soru

Batuhan

31 Temmuz 2018 Salı

Kaç dakika pişirecez fırında bilgi lütfen

Cevap yaz
cevap

Terim

10 Ağustos 2018 Cuma

180 derece fırında 40 ya da 50 dakika pişirmeniz yeterli olacaktır. Fırına verdikten 30 dk sonra bir çatal yardımı ile levreğin pişip pişmediğini kontrol edip ideal zamanı siz de ayarlayabilirsiniz.

Yorum Yap

şifre

Çok Okunanlar

Levrek Tuzlu Su Levreği

Levrek Tuzlu Su Levreği

Levrek Besin Değeri?

Levrek Besin Değeri?

Haber Bülteni

Popüler İçerik

Levrek Pişirme Tarifi ve Malzemeleri

Levrek Pişirme Tarifi ve Malzemeleri

Levrek Terbiyesi Tarifi ve Malzemeleri

Levrek Terbiyesi Tarifi ve Malzemeleri

Fırında Fileto Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Fırında Fileto Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Fırında Kaya Levreği Tarifi ve Malzemeleri

Fırında Kaya Levreği Tarifi ve Malzemeleri

Sebzeli Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Sebzeli Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

Soslu Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Soslu Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

Fırında Levrek Buğulama Tarifi ve Malzemeleri

Fırında Levrek Buğulama Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

Tavada Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Tavada Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Büyük Levrek Türleri ve Özellikleri

Büyük Levrek Türleri ve Özellikleri

Buğulama Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Buğulama Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Deniz Levreği Türleri ve Özellikleri

Deniz Levreği Türleri ve Özellikleri

Levrek Buğulama Tarifi ve Malzemeleri

Levrek Buğulama Tarifi ve Malzemeleri

Fırında Levrek Nasıl Pişirilir?

Fırında Levrek Nasıl Pişirilir?

Levrek Çeşitleri Nelerdir?

Levrek Çeşitleri Nelerdir?

Taş Levreği Türleri ve Özellikleri

Taş Levreği Türleri ve Özellikleri

Mangalda Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Mangalda Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Levrek Çorbası Tarifi ve Malzemeleri

Levrek Çorbası Tarifi ve Malzemeleri

Mantarlı Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Mantarlı Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Levrek Nasıl Pişirilir?

Levrek Nasıl Pişirilir?

Fırın Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Fırın Levrek Tarifi ve Malzemeleri

Instagram

  • galeri1
  • galeri2
  • galeri3
  • galeri4
  • galeri5
  • galeri6