Izgara levrek için ideal marine tarifini okuduktan sonra, gerçekten merak ettim. Marine işlemi sırasında asidik bileşenlerin balığın dokusunu yumuşatması ve lezzetini artırması çok ilginç. Siz bu tarifi ilk denediğinizde nasıl bir sonuç aldınız? Ayrıca, marine süresi konusunda en fazla 2 saat bekletilmesi gerektiği belirtilmiş, bu süreyi aşmayı denediniz mi? Balık açısından nasıl bir etki yarattı?
Izgara levrek için ideal marine tarifini okuduktan sonra, gerçekten merak ettim. Marine işlemi sırasında asidik bileşenlerin balığın dokusunu yumuşatması ve lezzetini artırması çok ilginç. Siz bu tarifi ilk denediğinizde nasıl bir sonuç aldınız? Ayrıca, marine süresi konusunda en fazla 2 saat bekletilmesi gerektiği belirtilmiş, bu süreyi aşmayı denediniz mi? Balık açısından nasıl bir etki yarattı?
Cevap yaz