Karadeniz levreğini ilk kez denediğimde gerçekten lezzetine hayran kaldım. Özellikle fırında pişirme yöntemini uyguladım ve balığın doğal tadı muhteşem bir şekilde ortaya çıktı. Fırında levrek yaparken üzerine eklediğim sebzelerle birlikte harika bir uyum sağladı. Sizce hangi pişirme yöntemi daha lezzetli? Ayrıca, levreğin tazeliği konusunda dikkat ettiğiniz özel bir nokta var mı?
Karadeniz levreğini ilk kez denediğimde gerçekten lezzetine hayran kaldım. Özellikle fırında pişirme yöntemini uyguladım ve balığın doğal tadı muhteşem bir şekilde ortaya çıktı. Fırında levrek yaparken üzerine eklediğim sebzelerle birlikte harika bir uyum sağladı. Sizce hangi pişirme yöntemi daha lezzetli? Ayrıca, levreğin tazeliği konusunda dikkat ettiğiniz özel bir nokta var mı?
Cevap yaz