Popüler İçerikler

Fırında Sebzeli Levrek

Fırında Sebzeli Levrek, Sebzeli levrek aynı anda hem balık hem de sebze ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz nefis bir tarif olup yapmasıda bir o kadar pratiktir. Genelde balığın yanına ilave yapılabilecek bir şeyler ararız. Ama bu tarif sizi ek bir şeyler hazırlama zahmetinden de kurtaracak.Fırında sebzeli levrek iç...

Fırın Levrek

Fırın levrek: evde sık sık yapılabilecek yemek çeşitleri arasında yer almaktadır. Ülkemizde levrek oldukça sevilen bir balık çeşididir. Sofralarda sık sık yer alması gereken kişide bağışıklık sistemini güçlendiren, vücutta direnci arttıran, hastalık risklerini düşüren fırın levrek haftada en az 2 kez yemek öğünü olarak sofralarda yer alması ...

Fırında Deniz Levreği

Fırında deniz levreği, levrek ılık ve soğuk denizlerde yaşayan bir balık türüdür. Levrek balığının derisi pullarla örtülü, karnı gümüş renklidir. Bu görüntüsü ile çoğu zaman alabalık ile karıştırılır. Boyları 50-100 cm.arasında değişir. Ağırlığı ise genellikle 8-10 kg. kadardır. Levrek balığının eti yağsız ancak bir o kadarda lezzetlidir. Tü...

Kaya Levreği

Kaya levreği: Uzaktan bakınca kocaman gibi görünür. Vücut yapısı oldukça büyüktür ve gözleri normaldir. Deri ve kapak kısmı büyük pullarla örtülüdür. Bu pullar derisine yapışmıştır. Yanları kırık beyaz karnının rengi ise güneşe benzer renktedir. Ağzını kocaman ve ağzın için sarımtırak olduğundan bu rengi bürünerek sarıağız ya da diğer ad...

Kaya Levreği Taşı

Kaya levreği taşı, Kaya levreği balığı genelde Akdeniz ve Karadeniz de yaşayan otçul bir balık türüdür. Vitamin değerleri bakımından da oldukça zengin bir özellik taşır. İçinde bol miktar da demir bulunduğun dan dolayı kansızlığa iyi gelir, çocukların gelişiminde de çok faydalıdır. Bu muhteşem canlının diğer bir özelliği de balığın kafasında...

Kaşarlı Levrek

Kaşarlı Levrek, Soğuk denizlerde yaşayan lezzetli mi lezzetli bir balık türü olan levrek balığı, içinde bulunan birçok mineral ve vitamin bakımından insan sağlığına oldukça faydalıdır. Her zaman en çok tercih edilen balıklar arasında yer alır ve tüketilmesi kalp hastalıkları açısından oldukça önemlidir. Aynı zamanda düşük kolesterolü önler ...

Fırında Kaşarlı Levrek

Fırında Kaşarlı Levrek, Balık herkes tarafından bayılarak yenilen oldukça besleyici bir besindir. Omega üç açısından oldukça zengin olan balığın her türünün de ayrı, ayrı bir lezzeti vardır. Fırında, tavada ve kızartarak tüketilen enfes balığın biz bugün sizlere fırında kaşarlı olanını yapacağız enfes bir lezzet mutlaka deneyin hadi başlayal...

Sebzeli Levrek

Sebzeli levrek: Fırında buğulama şeklinde hazırlanır. Hem göze hemde mideye hitap eder. Misafir ağırlarken tavsiye edebileceğimiz bu yemek için kolay bir tarifimiz vardır. Bu tarife göre sebzeli levreği hazırlayalım.Sebzeli levrek için gerekli malzemeler:4 Adet levrek.2 Adet pata...

Fırında Patatesli Levrek

Fırında Patatesli Levrek: Fırında patatesli balığı kim sevmez ki hangi balık olursa olsun yanına ince dilimlenmiş patateste güzel yakışıyor. Fırında patatesli levrek yapılışı oldukça kolay, zahmetsiz ve nefis oluyor. Balığa soğan ve patates eklendiğinde muhteşem lezzetli oluyor, çiğ soğan kokusunda eser olmadığı için bolca kullanmakta...

Fileto Levrek

Fileto levrek, Fileto levrek eşsiz lezzeti ile sofralarda yer alan bir yemektir. Genellikle ana yemek olarak sofralarda yer almaktadır. Sağlığa faydası ile bilinmektedir. Üstelik yapım aşamasında bol sebzeli ve bol baharatlı hazırlanmadı yemeğin besin değerini dahada arttırmaktadır. Doyurucu ve besleyici özelliği ile bilinen fileto levrek ki...

Fırında Levrek

Fırında Levrek, harika lezzetli bir tariftir. Fırında pişen balığın tadı çok başka oluyor. Levrek balığı, Moronidae familyasından gelmekte olan ve soğuk denizlerde yaşamını sürdüren bir balıktır. İçeriğinde vitamin ve mineraller bulundurduğundan sağlığımız açısından da faydalı bir balıktır. Levrek balığı, kalp hastalığını önlemektedir, ...

Levrek Izgara

Levrek Izgara, Balık mevsimin gelmesi ile sofralarımızdan eksik etmediğimiz ve “ denizden babam çıksa yerim” lafı ile deniz ürünlerinin ne kadar yararlı olduğuyla ilgili efsaneler duyduğumuz ve palamudun dan tut levreğine kadar her biri ayrı lezzette olan yemeğe doyamadığımız deniz mahsullerini ister fırında, ister tavada yapın levrek ızgara...

Folyoda Levrek

Folyoda levrek, Folyoda levrek buğulanarak piştiği için eşsiz bir lezzete bürünmektedir. Oldukça lezzetli olan levrek birde folyoda pişince iştah kabartan bir görünüme, eşsiz bir lezzete ayrıcalıklı yemeğe dönüşmektedir. Oldukça bol içerikle hazırlanan bir yemektir. Sağlığa faydası olan folyoda levrek özellikle çocukların çok daha fazla tüke...

Fırında Kaya Levreği

Fırında Kaya Levreği, kaya balığı halk arasında daha çok eşkina olarak da bilinir. Karadeniz bölgesinde yetiştirilir. Göçebe bir balık türü değildir. Ömürleri süresince aynı bölgede yaşarlar. Daha çok sonbahar mevsiminde görülür. Kaya levreğini mevsiminde tüketmek daha lezzetli bir yemek olmasına yardımcı olur. Ayrıca balıkların taze olmasın...

Mantarlı Levrek Buğulama

Mantarlı levrek buğulama, Mantarlı levrek buğulama çok lezzetli bir Akdeniz mutfağı yemeğidir. Levrek Beyaz etli üzeri pullu bir balıktır. Eti yağsız ve çok lezzetlidir. Izgarası, kızartması, pilakisi, buğulaması, ve haşlaması yapılır. Levrek sofralarda eksik edilmemesi gereken, çok besleyici güzel bir yemektir. Deniz balıklarının sayısız fa...

Kağıtta Levrek

Kağıtta Levrek; Çupra, somon, alabalık, palamut gibi balıklarda kağıtta yapılabilir. Küçük cins balıklar için uygun bir pişirme yöntemi değildir. Balığı kağıtta pişirme konusunda ön yargı bulunmaktadır. Büyük olan balıklar fırında, küçükler olanlar ise tavada yenmeli şeklinde bir ön yargı bulunmaktadır. Örneğin Hamsi buğulama şeklinde olm...

Levrek Terbiyesi

Levrek Terbiyesi, balıkçıdan alınmış olan balıklar temizlenmiş bir şekilde size teslim edilir ve geriye kalan kısım tamamen size aittir. Bu noktada lezzetli dışı çıtır içi yumuşak ve sulu bir balık yapmak tamamen sizin ustalığınıza kalmış demektir. Taze olan balıkların eti serttir. Bu yüzden balığın lokum gibi olması için pişirm...

Levrek Çorbası

Levrek Çorbası, tarifi, öncelikle belirtmek isterim ki vitamin ve mineral açısından oldukça zengin bir çorba çeşididir. Hasta olan kişilerin tercihleri arasında en üstte bulunan bir lezzettir. Mutlaka bu çorba tarifini deneyin ve sevdiklerinizle paylaşın. Levrek çorbası aslında her türlü balık çeşidinden yapılabilen bir çorbadır. İçinde bol ...

Levrek Sarma

Levrek Sarma, Levrek balıklar arasında en lezzetli olanlarından biridir. Hafif ve lezzetli bir akşam yemeği için en güzel balık alternatiflerinden biri olan levrek sarmanın yapımı da çok basit. Yanında yeşil bir salata ile servis ederseniz tadına doyulmaz olacaktır.Levrek sarma için gerekli malzemeler...

Tereyağlı Levrek

Tereyağlı levrek: Tereyağı lezzeti ile levrek lezzetinin birleşmesi sonucunda oluşan bu ayrıcalıklı tat kişiye lezzet dışında sağlık da kazandırmaktadır. Ana yemek olarak sofralarda yer almaktadır. Oldukça kolay ve pratik bir yapıma sahiptir. Bol içeriklerle eşsiz bir lezzet elde edilmiştir. Mercimek çorbası, salata ve çeşitli içeceklerle so...

Sütlü Levrek

Sütlü levrek, olur mu demeyin. Bunu yedikten sonra tadına bayılacaksınız. Sütlü balık olarak ta bilinen bu tarif, en çok levrek, lahos gibi balıklarla yapılıyor. Bu balıkların beyaz etli olması ve lezzetli olması tarifi nefis bir hale getiriyor. Sütlü levrek yapmak için büyük boy bir levrek almalısınız. Yaklaşık 450-500 gram hatta biraz daha...

Mangalda Levrek

Mangalda levrek, Mangalda yapılan levrek çok daha lezzetli ve ağızda dağılan bir kıvam elde etmenizi sağlayacaktır. Levreğin en lezzetli hallerinden bir olan mangalda levrek mangal günlerinizde mutlaka denemeniz gereken bir lezzettir. Üstelik insan sağlığına faydası ile bilinen balık omega 3 asitleri içermektedir. Mangalda levrek daha çok kı...

Levrek

Levrek; Atlantik okyanusu, Marmara, Karadeniz ve Akdeniz sahillerinde bulunmaktadırlar. Levreğin boyları 40-100 cm arasındadır. Levrekler yaklaşık olarak 8-10 kg ağırlığındadır. Levrek yırtıcı bir deniz balığı olarak bilinir. Küçük ve siyah beneklere sahip olduğundan alabalığı da andırabilir. Eti çok lezzetlidir. En pahalı ve lezzetli balıkl...

Fırında Fileto Levrek

Fırında fileto levrek, Fırında fileto levrek bir çok kişinin severek yediği bir yemektir.balığın faydaları bilinen bir gerçektir. Omega 3 asitleri içeren balıkların sırt kısmındaki kahverengi etin çocuklar üzerinde boy uzatma etkisi yapılan araştırmalar sonucu kanıtlanmış bir gerçektir. Doğal boy uzatma yönteminde oldukça etkili bir yere sah...

Fırında Levrek Izgara

Fırında levrek ızgara, levrek soğuk denizlerde yaşayan faydalı bir balık türüdür. İçerisindeki vitamin ve mineraller yönünden çok zengindir. Levrek balığı, düşük kolesterolü önler, bağışıklık sistemini güçlendirir, kalp hastalıklarını önler, kan basıncını dengede tutar, A ve D vitamini yönünden çok zengindir. Bol miktarda protein içeren bir ...

Fırında Kağıtta Levrek

Fırında kağıtta levrek: Levrek balığının faydaları herkes tarafından bilinmektedir. Omega 3 asitleri insan vücudu için oldukça büyük önem taşımaktadır ve ayrıca çocuklarda haftada 3 kere balık öğünü geçirmesini sağlamak boylarının daha uzun olmasında doğal bir yöntem olarak kullanılmaktadır. Boy uzatmada oldukça etkili olan balık değerleri ö...

Fırında Levrek Buğulama

Fırında levrek buğulama, tadına doyamayacağınız kadar lezzetli olur. Balıklarla hazırlanan buğulama tarifleri çeşitli malzemelerle hazırlanabilir. Bazı tariflerde domates, soğan, yeşillik gibi malzemeler kullanılırken, bazı tariflerde bizim vereceğimiz gibi yapılıyor. Fırında levrek buğulama tarifimizi beğeneceğinizi umuyoruz. Bunu tepsi şek...

Fırında Levrek Nasıl Pişirilir

Fırında levrek nasıl pişirilir, levrek oldukça lezzetli bir deniz balığıdır. Deniz levreği denilen türü doğal yollarla yetişmiş, denizde yakalanan levrektir. Birde son yıllarda giderek yaygınlaşan balık çiftliklerinde yetiştirilen çiftlik levrekleri var. Her ikisi aslında aynı balıktır. Biri denizde büyür gelişir, diğeri çiftliklerde özel ye...

Deniz Levreği

Deniz levreği, moronidae familyasına aittir. Ilık ve soğuk denizlerde yaşayan balık türleridir. Derisi iri pullarla kaplıdır, sırtı kurşun rengi, karnı gümüş renktedir. Küçük kara benekleri vardır bu sebeple alabalığa benzerlikleriyle de bilinirler. Dillerinin üstünde diloit dişleri vardır. Boyları 40-100 cm arası değişir. Genellikle ağırlık...

Taş Levreği

Taş Levreği; Kaya levreği veya Granyoz olarak da bilinmektedir. Taş levreği Sciaenidae familyasına ait bir balık türüdür. Ağzının içerisinde bulunan sarı renkten ötürü sarı ağız diyede bilinen bu balık Halili olarak da adlandırılmaktadır. taş levreğinin eti beyaz ve boyu maksimum iki yüz otuz cm kadardır. Ekonomik açıdan değeri yüksek olan b...

Tavada Levrek

Tavada Levrek; levrek balığı yağsız bir balık türüdür. Türkiye'de Akdeniz, Karadeniz ve Marmara kıyılarında bulunur. Hemen hemen her mevsimde bulmak mümkündür. Hem denizde hemde çiftliklerde yetiştirilir. Levrek balığı yırtıcı bir balık çeşididir. Ağırlıkları 8-10 kilogram, boyları ise genellikle 10-50 cm.kadardır. Boyları ve ağırlıkları değ...

Levrek Süpürgesi

Levrek süpürgesi, Levrek yakalamasında kullanılan bir av malzemesi olup kıyı kenarından yakalama şeklidir. Levrek bir deniz mahsulü olup en çok tercih edilen balık lezzetlerinden birisidir. Eti yağsız ve çok lezzetli oluşundan ötürü çok faiş fiyatlara satılan levrek çok aşırı tüketilmesinden ötürüde fiyatları pahalıdır. O nedenle de levrek t...

Dişli Levrek

Dişi Levrek; diğer adı da Dicentrarhus labrax olan bu balık denizlerde ve denizlerin nehirlerle birleştği acısu karışımı olan bölgelerinde yaşar. Hani ailesine mensuptur. Fazla gezici olmadığından bu levrekler yerli balık olarak adlandırılır. Küçük yavru halinde gruplar halinde, büyüdüklerinde ise tek başına yaşar. 12 değişik türden...

Amerikan Levreği

Amerikan Levreği, Perciade ailesi üyelerindendir. Avrupa'da yaygın tatlı bir su balığıdır. Türkiye'de ise Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarındaki tatlı sularda görülür. Çok sevilen ve tercih edilen bir balık türüdür. Oldukça lezzetlidir. Amerikan Levreğinin ÖzellikleriKarın ve göğüs yüz...

Büyük Levrek

Büyük levrek, derisi iri pullarla kaplı gümüş grisi ve kurşun renklerinde bir balık türüdür. Renk ve görünüş olarak alabalığa benzese de tuzlu denizlerde yaşar. Daha çok soğuk ve ılık sularda bulunur. Bu yüzden Kuzey Ege, Marmara ve Karadeniz de avlanır veya deniz çiftliklerinde yetiştirilir. Avlamak için en ideal aylar mayıs ortalarından ka...

Levrek Balığı

Levrek balığı, günümüzde insanların severek tükettikleri balık türlerinden biridir. Küçük balık türlerine göre biraz daha büyük olan bu balık daha çok fırında pişirilerek tüketilmektedir. Levrek balığı, gerek lezzetiyle gerek pişirmesindeki kolaylıkla insanlar tarafından çok sevilir. Özellikle orta boylarda olması nedeniyle kılçığında...

Buğulama Levrek

Buğulama Levrek: Buğulama levrek ev hanımlarımız en çok sevdiği yemeklerden biridir. Tadıyla görüntüsüyle sofranıza guzellik katacaktır. Buğulama levrek taze deniz mahsulünden yapabilirsiniz. Balık sağlığımız için çok faydalıdır. Hafta da bir kez tüketilmesi önerilir. Balık hafızanıza çok iyi gelecektir. Çocuklarınıza buğulama levrek...

Soslu Levrek

Soslu Levrek: Sağlık açısında en çok önerilen yemek çeşitlerinden biri de balıktır. Balık vitamin ve mineral açısında yüksek değerlere sahip olduğu için sık sık tüketilmesi önerilir. Tabi balığın organik olması ve vitamin açısında faydalı olması gerekli. Somon, hamsi, istavrit, sazan ve levrek gibi yenilecek olan birçok balık çeşidi bulunmak...

Tatlı Su Levreği

Tatlı Su Levreği, bilimsel adı Perca fluviatilis olan Percidae familyasına bağlı ve tüm familyaya adını veren balık türüdür. Bu balık adını verdiği tatlı su levrekleri familyasının temsilcisi olarak kabul edilir. Türkiye’de tatlı su levreği ve kızılkanat levrek gibi adlarla tanınırken yabancı kaynaklarda perch, redfin perch, European perc...

Izgara Levrek

Izgara levrek, hafta sonunda özel bir balık yemek isteyenler için ideal bir tariftir. Yapımı çok kolay olduğundan, sizi hiç üzmez. Levreğin lezzetini tam olarak almanız içinde iyi bir pişirme yöntemidir. Her balık ızgarada pişirmeye uygun olmaz. Ancak levrek bembeyaz etiyle, kendine has lezzetiyle ızgaraya gelir. Çok yağlı bir balık olmasa d...

Mantarlı Levrek

Mantarlı levrek, tarifi lezzet olarak çok lezzetli bir deniz ürünleri çeşididir. Aynı zamanda vitamin ve mineral açısından oldukça zengin olan bu yemek oldukça da doyurucu bir yemektir. Çok pratik ve kolayca hazırlanan ve lezzeti bir şekilde yenen bu yemek özellikle yaz ve kış günlerinde evlerinizden eksik etmeyin. Bilhassa çocukların ve ham...

Fırında Levrek Fileto

Fırında levrek fileto, Fırında levrek fileto yemeği hem çok pratik aynı zamanda da çok besleyicidir. Sevdiklerinizin yüzünde kocaman bir gülücük görmek istiyorsanız bu yemek vazgeçilmeziniz olmalıdır. Eti yağsız ve çok aşırı lezzetli olan levrek balığını tüketmek için en uygun dönemlerden birindeyiz. Fileto levrekleri, sınırlı sayıda araç ge...

Fırında Izgara Levrek

Fırında ızgara levrek; özellikle kış aylarının vazgeçilmez ana yemekleri arasında yer almaktadır. Balığın insan sağlığı üzerindeki faydaları herkes tarafından bilinmektedir. Ayrıca gelişim döneminde olan çocuklar içinde boy uzamasında etkili olan fırında ızgara levrek sofralarda sıkça yer alması gereken bir yemektir. Fırında ızgar...

Fırın Levrek Tarifi

Fırın Levrek Tarifi, Levrek beyaz etli bir balık türü olup çok lezzetli bir tada sahip balıktır. Deniz ürünlerinin en çok tercih edilenlerinden birisi olduğundan ötürü levreğin fiyatı diğer balıklara göre biraz daha pahalı olsa da bu damak tadı için değeceğini düşünüyorum. Özellikle balığın kendine has vitaminleri ve besin değerleri çok yüks...

Levrek Besin Değeri

Levrek Besin Değeri, Levrek ılık ve soğuk denizlerde yaşarlar. Levrek her mevsim avlanır fakat tadında değişiklik olur. Buğulama, ızgarada veya fırında soslu yapılarak tüketilmesi önerilir. Vitamin ve mineral bakımında oldukça faydalı değerlere sahiptir. Levrek sadece vitamin açısında değil potasyum, protein, sodyum, kalsiyum gibi mineraller...

Levrek Pişirme

Levrek Pişirme, Balık çok seviyorsunuz ve akşam yemeğinde levrek balığı yemek istiyorsunuz bunun için dışarı çıkıp balık yemek için oldukça yüksek fiyatlar ödemenize hiçte gerek yok evde hem çok kolay hemde oldukça hesaplı balık sofrası hazırlamak artık hiçte zor değildir. Oldukça yağlı olan levrek balığını ızgarada, tavada ve fırında canını...

Fırında Soslu Levrek

Fırında Soslu Levrek, Deneye yanıla yakalanan bir lezzet. Bu ve buna benzer balık yemeklerini günümüzde herkes tarafından özenle yapılıp yenilmektedir. Günümüzde bu güzel yemek menülerden artık hiç eksik edilmiyor. Bu tür, deniz ürünleri kahvaltılardan bile eksik edilmemelidir.Fırında soslu levrek için malzemeler

Levrek Kaç Kalori

Levrek Kaç Kalori; Vücudu füze şekline benzeyen ve yanları pul ile dolu olan levrek balığı sağlık açısından da oldukça faydalıdır. Tam on iki, on üç tane omuru olan levrek balığının solungaç kapağının üstündeki dikene benzeyen çıkıntılar vardır. Üst yeri koyu gri renkte alt kısmı ise beyaz renkte olur. Levrek balıkları denizler ile denizlerl...

Levrek Yumurtası

Levrek yumurtası bilindiği üzere küçükken yani gelişme sürecinde tatlı su balığı olan daha sonra denizlere açılan levreğin çiftleşmesi sonucu ortaya çıkan yumurtadır. Levrek yumurtası levreğin üremesi için doğanın sunduğu bir nimet olmasına rağmen insanlar bu durumu ticarete dökmüştür. Özellikle levreğin ve daha birçok balığın yumurtl...

Levrek İğnesi

Levrek iğnesi levrek balığının avlanmasında kullanılan, kullanım alanına göre genellikle 0/2, 0/3 standartlarında satılan olta iğnesidir. Levrek ılık ve soğuk denizlerde ayrıca nehir ve deniz karışımı acı su bölgelerinde yaşayan eti lezzetli bir balık türüdür. Vücudu pullarla kaplı ve boyları 40 ile 100 cm arasında değişir...

Levrek Buğulama

Levrek buğulama:oldukça lezzetli ve sağlıklı bir yemektir. Hemen hemen herkes tarafından sevilen bir yemektir. Besin değeri oldukça yüksektir. Yapımı kolay ve pratik olan levrek buğulama özellikle kışın tercih edilen ve bol miktarda vücut için faydalı değerler taşıyan bir yemektir. Sofralarda genellikle ana yemek olarak yer almaktadır. Kişiy...

Beşamel Soslu Levrek

Beşamel soslu levrek: Beşamel soslu levrek balık yemekleri arasında en sıra dışı olan ve en ayrıcalıklı çeşitler arasında yer almaktadır. Sofralarda ana yemek olarak yer almaktadır.doyurucu ve besleyici özelliği ile bilinmektedir. Besin değeri oldukça yüksektir. Bol içeriklerle yapılması yemeğin besin değerinin artmasında fayda sağlayacaktır...

Fırında Mantarlı Levrek

Fırında Mantarlı Levrek, balık oldukça lezzetli ve bir o kadar da sağlıklı bir besindir. Özellikle gelişim çağındaki çocuklara mutlaka verilmesi gerekir. Uzmanlar her tür balığın haftada en az iki kere tüketilmesini önerir. Balık tam bir protein kaynağıdır. Ayrıca içerisinde zengin mineraller ve vitaminler bulunur.Ülkemizde çok çeşitli balık...

Kremalı Levrek

Kremalı levrek, eti en lezzetli ve omega 3 bakımından en zengin balıkların başında gelir. Yemeğe misafirimiz varsa hazırlaması oldukça kolay ve lezzet yönünde unutulmaz bir tat yaratabilceğimiz levrek balığını soframızdan eksik etmemeliyiz. Bu arada emin olun ki çocuklarınızda severek yiyeceklerdir, levreği fileto halinde kullanacağımız için...

Levrek Sosu

Levrek Sosu, balık sofralardan kesinlikle uzak kalmaması gereken bir besindir. Balığın her türü insan vücudu için oldukça sağlıklıdır. Düzenli olarak balık yemenin hem fiziksel hem de ruhsal sağlığa faydası bulunur. Uzmanlar herkesin haftada en az iki kez balık yemesini önerir. Balık çeşitleri arasında levrek en çok tercih edilenlerinde...

1 Levrek Kaç Kalori

1 levrek kaç kalori; levrek açık denizde yaşayan bir balık türüdür. Levrek balığı deniz ürünleri arasında en çok tercih edilen balık çeşididir. Levrek balığı, protein ve vitamin bakımından oldukça zengindir. 1 levrek balığı orta boy ortalama 300 kalori olarak bilinir. Levrek balığı, tüm diyet yapanlar arasında ızgara yada buğulama olarak t...

Levrek Çeşitleri

Levrek çeşitleri, levreğin cinsine, yaşına boyutlarına göre değişiklik gösterir. Levrek tatlı suda yaşayan eti lezzetli olan sevilerek yenen maddi açıdan pahalı bir balık türüdür. Levrek Türkiye'de Marmara Bölgesinde ve Batı Karadeniz'de çok rastlanan, tatlı sularda yaşamını sürdüren etçil bir balıktır. Levrek ılık ve soğuk denizlerde yaşaya...

Levrek Fırında

Levrek fırında, tadıyla özel bir lezzettir. Balık sevenlerin bundan vazgeçemeyeceğini söyleyebiliriz. Fırında kendi suyunda pişmiş bir levrekte aradığınız lezzeti bulacaksınız. Böyle bir balığı az uğraşla hazırlamak, akşam lezzetli bir menü hazırlamak hoşunuza gidecek. Hazırlaması zevkli, yemesi harika olacak. Levrek fırında pişirmek için ço...

Levrek Marin

Levrek Marin: Bugün levrek marin günü. Bu yemeği daha önce hiç yemediğim için, tarifine bakmadan önce nasıl olacak diye tereddüt ediyordum ama denemeye karar verdim. Bana göre son derece kolay bir tarifi var. Yapma bölümünde sıkıntı yok ama, yaptıktan sonra beklemesi biraz zor gibi. Hem sabırsızlıkla bir bekleyiş, hem de nasıl o...

Levrek Yemi

Levrek yemi, doğal ve yapay olarak ikiye ayrılır. Levrek balığı taze ölü olmayan yemi sever. Levrek yemi olarak bu yüzden öncelikler canlı yem kullanılır. Fakat levrek avında etkili cansız yemlerde bulunmaktadır. Levrek yakalayabilmek için ilk önce yemleme çok önemlidir. Levrek yemlemede hamsi ve sardalya ezilip kum ile karıştırılarak...

Levrek Kızartma

Levrek Kızartma, Balık son derece faydalı olan deniz ürünlerinin başında gelir. Balık türleri arasında en lezzetli olanlardan bir tanesidir. Levrek, ülkemizde genellikle Akdeniz, Ege ve Karadeniz bölgesinde yetiştirilir. Senenin her mevsimi rahatlıkla tüketilebilir. Ancak en güzel mevsimi kış ayları ve İlkbaharın başıdır. Levrek balıkla...

Levrek Fileto

Levrek Fileto; mineral ve vitamin bakımından oldukça zengin bir yemek tarifidir. Eti yağsız ve çok lezzetli olan levrek filetonu afiyet ile yemek için geç kalmayın derim. Levrek filetoları sınırlı sayıda malzeme ile fırında kendi haline bırakıp oldukça pratik bir şekilde ve kısa sürede pişirilen bir tarif. Mutlaka bu lezzeti deneyip a...

Levrek Nasıl Pişirilir

Levrek Balığı Nasıl Pişirilir: Eti yağsız ve oldukça lezzetli olan levrek balığı, her mevsimde kolaylıkla bulunabilmesi ve şahane lezzeti lezzetinden dolayı en çok talep gören balıklar arasında yer alır. İçerdiği sağlıklı vitamin ve mineraller sayesinde sağlığa oldukça faydalıdır. Kan basıncı, düşük kolesterol ve kalp hastalıkları için olduk...

Fırında Tereyağlı Levrek

Fırında Tereyağlı Levrek; Deniz ürünlerinden olan balık sağlığımız açısından oldukça önemlidir. Omega-3 yönünden oldukça zengin olan balığı haftada bir kez tüketmeliyiz. Hele ki sezonunda bu balıklar daha da bir lezzetliyken ihmal etmeyin derim. Şimdi bende sizlere sebzeli ve tereyağlı bir levrek tarifi vereceğim. Hadi be...

 

Tavada Levrek
Taş Levreği
Deniz Levreği
Fırında Levrek Nasıl Pişirilir
Fırında Levrek Buğulama
Fırında Kağıtta Levrek
Fırında Levrek Izgara
Fırında Fileto Levrek
Levrek
Mangalda Levrek
Sütlü Levrek
Tereyağlı Levrek
Levrek Sarma
Levrek Çorbası
Levrek Terbiyesi
Kağıtta Levrek
Mantarlı Levrek Buğulama
Fırında Kaya Levreği
Folyoda Levrek
Levrek Izgara
Fırında Levrek
Fileto Levrek
Fırında Patatesli Levrek
Sebzeli Levrek
Fırında Kaşarlı Levrek
Kaşarlı Levrek
Kaya Levreği Taşı
Kaya Levreği
Fırında Deniz Levreği
Fırın Levrek
Popüler İçerik
Kaşarlı Levrek
Kaşarlı Levrek
Kaşarlı Levrek, Soğuk denizlerde yaşayan lezzetli mi lezzetli bir balık türü olan levrek balığı, içinde bulunan birçok mineral ve vitamin bakımından i...
Kaya Levreği Taşı
Kaya Levreği Taşı
Kaya levreği taşı, Kaya levreği balığı genelde Akdeniz ve Karadeniz de yaşayan otçul bir balık türüdür. Vitamin değerleri bakımından da oldukça zengin...
Kaya Levreği
Kaya Levreği
Kaya levreği: Uzaktan bakınca kocaman gibi görünür. Vücut yapısı oldukça büyüktür ve gözleri normaldir. Deri ve kapak kısmı büyük pullarla örtülüdür....
Fırında Deniz Levreği
Fırında Deniz Levreği
Fırında deniz levreği, levrek ılık ve soğuk denizlerde yaşayan bir balık türüdür. Levrek balığının derisi pullarla örtülü, karnı gümüş renklidir. Bu g...
Fırın Levrek
Fırın Levrek
Fırın levrek: evde sık sık yapılabilecek yemek çeşitleri arasında yer almaktadır. Ülkemizde levrek oldukça sevilen bir balık çeşididir. Sofralarda sık...
Popüler İçerik Son Forum Konuları Yardım Sayfaları  
Kaşarlı Levrek
Kaya Levreği Taşı
Kaya Levreği
Fırında Deniz Levreği
Fırın Levrek
Gizlilik Politikası
Çerez (Cookie) Politikası
Güvenlik Politikası
Bizimle İletişime Geçin
Forumlar
Site Haritası
Feed
Son Forum Konuları
Yardım Sayfaları
Gizlilik Politikası
Çerez (Cookie) Politikası
Güvenlik Politikası
Bizimle İletişime Geçin
Forumlar
Site Haritası
Feed
Sitede yer alan haber ve içeriklerin tüm hakları saklıdır ve buradaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. Buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.
Nisan - 2019